Loading...
http://debedrijfsarts.net/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide2gk-is-21.png http://debedrijfsarts.net/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide11gk-is-21.png http://debedrijfsarts.net/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide3gk-is-21.png

»

»

»

Verzuimpreventie

In actie

Mocht een werknemer arbeidsongeschikt raken, dan helpen wij uw medewerkers zowel snel als verantwoord weer aan de slag. Belangrijk hierbij is dat we een zorgvuldige en snelle diagnose leveren waarna er een advies gegeven wordt over eventuele begeleiding of behandeling.

U de bedrijfsvoering, wij de verzuimbegeleiding

U als ondernemer heeft genoeg werk te doen. Daarom neemt De Bedrijfsarts BV zo veel mogelijk van u over met betrekking tot de verzuimbegeleiding. Wij houden het re-integratiedossier bij van een ziek gemelde medewerker en we vullen de benodigde formulieren in. Maar ook voor zaken als verzuimpreventie kunt u bij De Bedrijfsarts bv terecht.

Duidelijke communicatie

De kern van onze aanpak is duidelijke communicatie. Ons geavanceerde automatiseringssysteem maakt het mogelijk dat u dagelijks in contact kunt komen met uw bedrijfsarts. U kunt uw verzoek richten tot uw vaste bedrijfsarts. Ook kunt u zien op welk tijdstip uw verzoek is afgehandeld en welke afspraken er zijn gemaakt. Uw bedrijfsarts is goed bereikbaar en beschikt over een ruime expertise. Door de intensieve relatie met uw bedrijf en medewerkers weet uw bedrijfsarts wat er binnen uw bedrijf speelt.

Overige zaken

U kunt ook bij ons terecht voor het uitvoeren van Risico Inventarisaties&Evaluaties, bedrijfshulpverlening, Pago’s, verzuimpreventie(o.a. RSI), werkplekadvies, klimaatonderzoek, conflictbemiddeling en mediation. U bepaalt zelf welke diensten u wenst te gebruiken en betaalt uiteraard alleen voor degenen waarvan u gebruik heeft gemaakt.