Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Spreekuur op Locatie

De acties in het plan van aanpak kunnen gericht zijn op het verrichten van de ‘oude’ functie, op een andere functie binnen het bedrijf of op een functie bij een andere werkgever. Ook geeft de werkgever aan wat beide partijen er aan zullen doen om een snelle terugkeer op het werk mogelijk te maken. Het kan hier gaan om een aanpassing van de werkplek of bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding. De werkgever is verplicht om met de werknemer regelmatig te blijven evalueren wat het effect is van die pogingen.

De werkgever moet bij de WAO-aanvraag een re-integratieverslag verstrekken aan het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV). De werkgever stelt in overleg met de medewerker het re-integratieverslag op. In dit verslag vertelt werkgever uit welke activiteiten ondernomen zijn om snelle terugkeer naar het werk mogelijk te maken. Het UWV beoordeelt aan de hand hiervan of beide partijen zich in alle redelijkheid voldoende hebben ingespannen.

We komen bij uw bedrijf of werknemer op locatie,

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren